Bewertungen von Pizzaioli Steenbergen en Welberg

Neue Beurteilungen

5.0
Adje
24 Mai 2021

Top pizza’s en aardige service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariette Van Aert
9 Mai 2021
Marcel Ooms
5 Mai 2021

Absoluut voor herhaling vatbaar! Niet alleen worden voor de deur de lekkerste pizza's gebakken (en dan bedoel ik ook Ă©cht lekker!), maar het is ook een stukje beleving. Absolute aanrader!

Anita
1 Mai 2021

Het was weer zalig. En heel leuk en handig dat het voir de deur wordt klaar gemaakt. Top

Rob.prins
27 April 2021

origineel en super lekker

Nicole van der Wegen
18 April 2021

Super lekkere pizza's, en hij is erg klantvriendelijk. Onze dochters mochten ook in de bus kijken en helpen, zij vonden het geweldig. Echt een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E van Dillen
18 April 2021

Pizza's zijn overheerlijk. Zeker een aanrader!

Ilse Simons
17 April 2021

Heerlijke pizza's!! En goede service. Zeker aan te raden!

Donna van Driel
29 MĂ€rz 2021

Buiten dat de pizza's echt top zijn, is de kok ook een onwijs vriendelijke man en is de pizzabus een ervaring (vooral voor de kinderen) een ervaring op zich. De pizza kunnen eigenlijk niet verser worden dan dit. Ze zijn echt heerlijk en je ziet dat ze met liefde worden bereid! Tot de volgende keer maar weer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janneke
28 MĂ€rz 2021

Wederom genoten van de heerlijk verse pizza’s! De kinderen vonden het erg leuk in de bus voor de deur te kijken hoe de pizza’s bereid werden. Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lieve
22 MĂ€rz 2021
Lazeroms
22 MĂ€rz 2021

het was weer heerlijk gisteravond vooral mijn vrouw vond de pizza rauwe ham met rucola heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Niels
21 MĂ€rz 2021

Was helemaal goed. Hartstikke leuk die bus op de oprit ( met echte houtoven!) en ook nog super vers en lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fam. van Dessel
21 MĂ€rz 2021

Echt een aanrader!!!! Hij kwam al rokend de straat inrijden met heerlijke aroma's van de eikenhout gestookte steenoven. Pizza's zijn met passie gemaakt en volgens de kinderen "dodelijk" lekker. Zelden zulke lekkere pizza's gegeten! Tot de volgende keer :)

Isa
20 MĂ€rz 2021

Heel goed en gezellig!

Mels Meeusen
13 MĂ€rz 2021

Was weer bizar lekker! Een echte aanrader

Kelly
8 MĂ€rz 2021

Superlekkere pizza’s en mijn zoontje mocht een kijkje in de keuken nemen en kreeg uitleg over het maken van pizza. Aardige pizzabakker, we kregen zelfs kaarsjes op de pizza voor de jarigen 😝. Echt een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne
7 MĂ€rz 2021

Lekkere verse pizza. Mooie dunne bodem. Een aanrader 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Scarlett Heijer
4 MĂ€rz 2021

Super lekkere pizza, vers gemaakt en gebakken in een steenoven.

Frans Verheijden
3 MĂ€rz 2021

Alles prima smaak de hete van de pizza prettig van te voren bestellen

Angelique
3 MĂ€rz 2021

Heerlijke pizza's! Zelden dat je zo'n goede pizza eet.

Nelleke Offermans
3 MĂ€rz 2021

Was lekker en goed.

Angela balgit
26 Februar 2021

De pizza's waren ongelooflijk super geweldig! Als je deze pizza ooit hebt geproefd, wil je echt niks anders meer. En ook nog eens een gezellige man. Met een super bus. Een gezellig happiness. Groetjes Angela balgit

Jan schellekens
24 Februar 2021

Prima pizza Lekker gegeten

joyce
22 Februar 2021

Super lekker gegeten ! Gaan we zeker nog een keer doen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mary
18 Februar 2021

Ze waren van smaak heel lekker maar de vulling vond ik weinig voor €11,50 p. st. En de bodem was ook lekker

Jan schellekens
17 Februar 2021

Pizza besteld zou 17.30 uur klaar zijn Was al om 17.15 klaar dus om 17.30 uur koud Randen verbrand en een derde van de pizza was korst dussss Dat was alles bij elkaar niet zo best

Antwort von Pizzaioli

Jan zoals bij ons telefoon gesprek excuses dat we gisteren de plank bij jou even volledig hebben mis geslagen, we hopen op een tweede kans zodat jullie ook van hoe wij pizza's willen maken kunnen genieten met vriendelijke groet Willem

Henk Wagenaars
17 Februar 2021

Waren niet rond maar wel heerlijk:)

Nelleke
17 Februar 2021

Iets meer saus naar de rand zou lekker zijn.

Peeters Erik
1 Februar 2021

Superlekkere krokante Pizza, gemaakt door een man met super veel passie! Tot de volgende keer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frits
31 Januar 2021

Om alleen over de pizza's te hebben zou zonde zijn. Het gaat in dit geval ook om de hele beleving. En die is geweldig, de lekkere pizza's waren alleen een bonus. Volgden de keer bestellen we weer bij Pizzaiolibus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sabrina
31 Januar 2021
den Besten
24 Januar 2021

Gewoon een uitje aan huis deze pizza bakker! Gezellig, heerlijke pizza’s en leuk om te zien je hoe pizza wordt klaar gemaakt! Gaan we zeker vaker doen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vroon
23 Januar 2021

Fantastisch gegeten! Dit gaan we zeker vaker doen.

Moniek Broos
5 Dezember 2020

Wat een geweldige service. Lekker aan huis, werd er speciaal voor ons pizza's gebakken. Ze waren heerlijk en nog lekker warm! Top, gaan we zeker vaker doen. Bedankt!

Sandra
5 Dezember 2020

Leuke ervaring om te zien hoe de pizza's vers bereid worden voor de deur van je huis.

Charlotte
30 November 2020

Lekker, gezellig en op tijd

Anita
30 November 2020

Lekkere pizza. Gewoon lekker voor de deur gemaakt lekker vers en dan ook goed warm . Gezellige pizzabakkers . Mijn kleinkind vond het geweldig hoe ze zijn pizza deden klaarmaken hij mocht ook even in de bus kijken. En wat wil hij worden pizzabakker Echt een aanrader top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Familie Van Driel
29 November 2020

Was een leuke ervaring! De pizza's waren heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michelle Bakker
29 November 2020

De pizza’s waren erg lekker en werden voor de deur vers gemaakt. De bezorgers waren erg vriendelijk en we mochten zelfs in de bus de pizzaoven komen bekijken! Zeker voor herhaling vatbaar, dus wij gaan zeker nog een keer bestellen!

Lazeroms
25 November 2020

Lekkere vers voor de deur gebakken pizza's. Volgende keer zeker weer ff bellen. Was super geregeld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annelies Hendriks Dunnewijk
22 November 2020

Het was echt super!!!! Aan te raden!!!

Gerdine
21 November 2020

Absoluut next level thuisbezorgen ! Happening op zich , voor ons geen kleffe doos meer uit de oranje tas. Gezellig , interessant om te zien , leuke bus , metđŸ”„ oven aan boord . En waanzinnig lekkere pizza ! Aanradertje ! #food55 #pizzaioli. Enne... Hij komt letterlijk overal 😜. đŸšŒđŸ‡±đŸ‡șđŸ‡č🇯

Mariette
21 November 2020

Heerlijke pizza’s gegeten en zo leuk dat m’n kleinzoon in de bus mocht kijken...hele vriendelijke man en goeie service zeker voor herhaling vatbaar

Anita
21 November 2020

Echt een heerlijke pizza met passie bereid!

Verbeek
21 November 2020

We hebben heerlijk gegeten van de pizza’s, ze smaken precies zoals je ze in ItaliĂ« krijgt! Leuk zo met de pizzabus voor je huis, de kinderen die stap voor stap konden zien hoe de pizza gemaakt werd, een kijkje bij de oven in de bus, vriendelijke man. Zeker voor herhaling vatbaar!

Sebastiaan
20 November 2020

De pizza’s waren weer heerlijk! Lekker rijk belegd en knapperige bodem, vult goed 👍

L.
16 November 2020

Erg leuk initiatief. Tomatensaus op de pizza had wel wat meer gemogen, maar voor de rest lekker vers en top bereid! Hij heeft wel stroom vanuit je huis nodig om (volgens mij) licht te hebben. Leuk dat we ook in de bus mochten kijken en voelen hoe warm die oven wel niet is. Aanrader en ik bestel het zeker nog eens!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kim
16 November 2020

Versere pizza’s dan dit kan niet! Na het opstoken van de oven mochten we een kijken nemen je de pizzabus. Ontzettend leuk! De pizza’s waren heerlijk en de pizzabakker was ontzettend vriendelijk. Absoluut voor herhaling vatbaar!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Poppe
15 November 2020

Erg lekkere pizza's en grappig dat ze in de bus voor je huis gemaakt worden. Gelijk een kleine masterclass pizza deeg uitrollen gehad. Pizza's waren echt goed krokant en rijkelijk belegd. En geen afwas vanwege de pizza doos. Zeker een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Natasja
15 November 2020

De pizza’s waren heerlijk, een echte Italiaanse belevenis aan huis. De verkoper vriendelijk en attent. Een echte aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Domenica
31 Oktober 2020

Hele lekkere pizza's! Ik zou zelfs kunnen zeggen dat dit een van de beste pizza's is, die ik op heb. Zeker een aanrader!

Fam. Spruyt
31 Oktober 2020

Heerlijke pizza! Voor hertaling vatbaar!

Sylvoa
30 Oktober 2020

ik kan nooit kiezen😅,ze zijn allemaal zo lekker đŸ€© En de app is helemaal super makkelijk!

Jan
20 Oktober 2020

Afgelopen zondag werden de pizza's bezorgt en die werd keurig voor de deur bereid, een aanrader wat mij betreft !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joep en Mirjam
19 Oktober 2020

Leuk dat de pizza vers voor de deur bereid werd. En hij was ook nog eens heel erg lekker!

Tess van den Broek
17 Oktober 2020

Heerlijke pizza's. Aardige pizzabakker met een gezellig praatje. Aanrader!

LK
17 Oktober 2020

Heerlijke pizza’s gegeten en heel vriendelijk geholpen, leuk dat de kinderen in de bus mochten kijken!

Hans
11 Oktober 2020

Pizza’s waren erg lekker! Vooral heel leuk dat ze voor de deur bereid en gebakken werden. Voor herhaling vatbaar.

Dennis
28 September 2020

De pizza's waren heel erg lekker en een vriendelijk man die hem bereid was super dankjewel, zeker voor herhaling vatbaar!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana
26 September 2020

Een dikke 10 wij komen zeker terug! Ze waren heerlijk!

Shannon
20 September 2020

Heerlijke pizza's, vers en snel voor u deur gebakken!